afvoerreiniger roveq 1Opeenhoping van vet en
ander organisch vuil

afvoer2Bij gebruik van krachtige
zuren en oplosmiddelen

afvoer3ROVEQ afvoerreiniger

ROVEQ AFVOERREINIGER.

Dit artikel geeft informatie over het verwijderen van vet en organische vervuiling in de afvoer. Voor urinesteen in de leiding, klikt u hier.

In de meeste keukens, school- en bedrijfskantine’s, restaurants, cafetaria’s, bakkerijen en slagerijen is de kans op een verstopte afvoer door ophoping van organisch vet altijd aanwezig. Een verstopte afvoer kan rampzalig zijn. Het kan leiden tot overstromingen, voedselverontreiniging en nare luchtjes in de ruimte.
Om dit probleem te verhelpen heeft ROVEQ een zeer milieu- en gebruiksvriendelijk onderhoudsprogramma ontwikkeld.

Onderhoud van afvoerputten ,vetafscheiders en septic tanks.

Door het volgen van het ROVEQ afvoer-onderhouds programma, vermindert u het risico op een dergelijke ramp aanzienlijk. Het doel van het programma is het verwijderen en tenslotte weghouden van vetophopingen in uw afvoerleidingen.

Om dit te bewerkstelligen dient ROVEQ afvoerreiniger met regelmaat in de afvoer aangebracht te worden. De bacteriën/enzymen waaruit dit middel voornamelijk bestaat, zullen zich nestelen in het opgehoopte organische materiaal in de afvoerbuis. Hier zullen ze zich voortplanten en ontwikkelen en de organische laag verteren. Deze bacteriën zullen de aanwezige stof grotendeels verwijderen.

Wij realiseren ons dat het onderhoudsprogramma nooit tot blank metaal of plastic zal leiden. Er zal altijd een laagje vet aanwezig blijven en dat is ook de bedoeling van de behandeling. De bacteriën/enzymen nestelen zich namelijk in dit laagje. Het af en toe herhalen van deze behandeling zal er voor zorgen dat er altijd voldoende bacteriën aanwezig zullen zijn in uw afvoerleidingen, waardoor vetophopingen voorkomen worden.

De meeste afvoerreinigers bestaan uit zuren en krachtige oplosmiddelen, die alleen zorgen voor een opening in de hardnekkige verstopping. Het meeste vet zal in de afvoer achterblijven. ROVEQ afvoerreiniger zorgt dat de afvoer vrij zal blijven van vetophopingen zonder aantasting van de afvoerleidingen. Bovendien helpt het op die manier geurtjes voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *