Voor bedrijven: Expert bij u op locatie? Wij bezoeken regelmatig onze klanten in België. Neem contact op om een afspraak te maken. (info@roveq.nl)

Niet thuis bij bezorging pakket?

Niemand thuis bij het bezorgen van het pakket? Dan wordt deze afgegeven bij de buren of bij een PostNL-punt. In de e-mail en in de PostNL-app vindt u een track & trace code. Met deze code kun u zien waar het pakket afgehaald kan worden. Geen mail met track en trace code ontvangen? Controleer de spam of neem contact op met ons.

  • Haal het pakket op binnen 1 week. Daarna gaat het terug naar de afzender.

Verzend en betaalinformatie voor onze Belgische klanten.

België Voor bestellingen worden € 5,95*  verzendkosten in rekening gebracht.

EXTRA VERZENDTOESLAGEN:

  • Hygiënepapier en afvalzakken | € 1,-*  per item extra
  • Lengtetoeslag | 1 meter en langer € 3,50*  (eenmalig per bestelling)

Intracommunautaire levering U kunt uw BTW nummer invullen tijdens het afrekenproces, dit nummer wordt gecontroleerd in het EU/VIES systeem, indien correct vervalt het BTW bedrag. Voor verzending zal dit nogmaals gecontroleerd worden.

Het BTW nummer moet overeenkomen met het factuuradres. De bestelling kan alleen geleverd worden in het land van het factuuradres.

Levertijd Uw bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden vanuit ons magazijn, maar in ieder geval binnen 4 werkdagen.

Uw pakket volgen Wij verzenden met PostNL, u ontvangt in de meeste gevallen van ons een track en trace-code nadat het pakket is gescand bij de PostNL. Bij palletzendingen gaan wij uit van normale openingstijden bij uw bedrijf, u ontvangt van ons geen trackingcode. Uiteraard kunnen wij u informeren over uw zending, neem dan contact op met ons.

Betaalmethodes U kunt bij ons veilig betalen met IdealBankcontact/mister cashGiropayEPS, paypalBelfius Direct NetSOFORT Banking, Creditcard en vooraf overboeken. Staat uw betaalmethode hier niet tussen, laat ons dit dan weten.

Achteraf betalen U kunt dit verzoek indienen via info@roveq.nl, wij reageren zo spoedig mogelijk.

*Bedragen op deze website zijn exclusief 21% btw.

veelverkochte producten in België

156,20 ( 189,00 incl. btw)
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €82,00. ( 99,22 incl. btw)
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €70,26.Huidige prijs is: €64,95. ( 78,59 incl. btw)
5,46 ( 6,61 incl. btw)
46,88 ( 56,72 incl. btw)
54,95189,00 ( 66,49 incl. btw)
4,75 ( 5,75 incl. btw)
4,75 ( 5,75 incl. btw)