CORONAVIRUS:

Nu het openbare leven langzaam maar zeker weer op gang komt, is de vraag naar sommige producten ineens erg toegenomen, Ook onze leveranciers hebben te maken met schaarste en vertragingen. We doen ons best om voldoende voorraad te houden om uw bestelling tijdig te kunnen leveren. Over het algemeen wordt uw bestelling binnen 4 werkdagen verzonden. Helaas kan het voorkomen dat de levering van sommige producten langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij zullen u hier altijd over informeren en eventueel een alternatief product aanbieden. Bedankt voor uw begrip. 

Verzend en betaalinformatie voor onze Belgische klanten.

België Voor bestellingen beneden de € 200,-* worden € 5,95*  verzendkosten in rekening gebracht. (producten van 1 meter of langer €8,95*)  Daarboven wordt uw bestelling franco geleverd.

Toeslagen:

De tarieven voor verzending zijn dit jaar aanzienlijk gestegen. Er wordt steeds meer gewerkt met verzendtoeslagen door alle verzendpartijen. Door deze sterk verhoogde kosten voor verzending ontkomen we er niet meer aan om in sommige gevallen een verzendtoeslag te moeten berekenen op uw pakket.

Uitzonderingen

Wij verzenden geen ladders, steigers en telescoopstelen vanaf 5 meter uitschuifbare lengte naar het buitenland en de Nederlandse wadden eilanden.

Intracommunautaire levering U kunt uw BTW nummer invullen tijdens het afrekenproces, dit nummer wordt gecontroleerd in het EU/VIES systeem, indien correct vervalt het BTW bedrag. Voor verzending zal dit nogmaals gecontroleerd worden.

Het BTW nummer moet overeenkomen met het factuuradres. De bestelling kan alleen geleverd worden in het land van het factuuradres.

Levertijd Uw bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden vanuit ons magazijn, maar in ieder geval binnen 4 werkdagen.

Uw pakket volgen Wij verzenden met PostNL, u ontvangt in de meeste gevallen van ons een track en trace-code nadat het pakket is gescand bij de PostNL. Bij palletzendingen gaan wij uit van normale openingstijden bij uw bedrijf, u ontvangt van ons geen trackingcode. Uiteraard kunnen wij u informeren over uw zending, neem dan contact op met ons.

Betaalmethodes U kunt bij ons veilig betalen met IdealBankcontact/mister cashGiropayEPS, paypalBelfius Direct NetSOFORT Banking, Creditcard en vooraf overboeken. Staat uw betaalmethode hier niet tussen, laat ons dit dan weten.

Achteraf betalen U kunt dit verzoek indienen via info@roveq.nl, wij reageren zo spoedig mogelijk.

*Bedragen op deze website zijn exclusief 21% btw.

veelverkochte producten in België

139,00 ( 168,19 incl. btw)
68,00 ( 82,28 incl. btw)
Aanbieding!
64,95 ( 78,59 incl. btw)
5,45 ( 6,59 incl. btw)
46,87 ( 56,71 incl. btw)
54,95189,00 ( 66,49 incl. btw)
2,99 ( 3,62 incl. btw)
4,20 ( 5,08 incl. btw)