ROVEQ Superontkalkers

Ongekend krachtig, gegarandeerd milieuvriendelijk.

Geschikt voor hardnekkige kalk en urinesteenaanslag.

Veilige ontkalkers

Veilige ontkalkers

Geurloos en krachtig. Een fantastisch resultaat!

Geschikt voor particulier en industrieel gebruik. Een fantastisch anti-kalk product. Verwijder kalk, urinesteen en cementsluier moeiteloos met de Superontkalker van ROVEQ.

Onze ontkalkers zijn veilig te gebruiken op RVS, rubber, (plexi)glas en de meeste kunststoffen.

Proberen? Bekijk de aanbieding verderop op deze pagina.

ROVEQ Industriële ontkalkers

Ophoping van kalkaanslag en urinesteen kunnen leiden tot allerlei problemen in onder andere keukenapparatuur, (afvoer)leidingen, toiletten, douches en cv-installaties. Kalk veroorzaakt niet alleen schade, maar ook geuroverlast door de aanwezige bacteriën. U merkt dat bijvoorbeeld in openbare toiletten. Veilige ontkalkers.

Om deze problemen veilig en effectief te bestrijden en te voorkomen adviseren wij ROVEQ Superontkalker. Dit geurloze product is ontworpen om zware kalkvorming te verwijderen en is in kleinere hoeveelheden ook zeer geschikt voor regelmatig onderhoud. Deze ontkalker is verkrijgbaar in LIQUID en GEL. Voor algemeen gebruik biedt ROVEQ daarnaast badkamerontkalker aan.

Van ernstige verstopte leidingen tot het ontkalken van de badkamer thuis, voor iedere situatie is er een ontkalker van ROVEQ beschikbaar.

ROVEQ ontkalkers worden geproduceerd door een ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerde producent. Hierdoor kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie geven.

Superontkalker GEL met gratis microvezeldoek en spons.

Aanbieding, misschien wel de beste (badkamer) ontkalker!

ROVEQ Superontkalker GEL 3 flessen van 750ml € 18,24 inclusief gratis kwaliteits microvezeldoek en spons! (exclusief btw). Deze aanbieding is eenmalig te bestellen.

[su_button url=”https://roveq.nl/product/3-x-superontkalker-gel-750ml-met-gratis-microvezeldoek-en-spons/” background=”#169fda” size=”4″ center=”no” icon_color=”#ffffff”]Bestel nu![/su_button]

NIEUW! Doseersystemen

ROVEQ levert nu ook doseersystemen die met regelmaat een hoeveelheid Superontkalker in het toilet, urinoir of de afvoerleiding deponeren, om verstoppingen te verhelpen en ter voorkoming van stankoverlast en verstoppingen. De ideale oplossing, waarbij de toiletten niet afgesloten hoeven te worden. Zowel tijdelijke als definitieve plaatsing mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor problemen op het gebied van urinesteen, kalk en geuroverlast kan ROVEQ blijvende oplossingen bieden. Ook kan ROVEQ u adviseren als u deze problemen zelf wilt oplossen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Milieuvoordelen

ROVEQ Superontkalker voldoet aan de strengste voorschriften met betrekking tot het milieu en de veiligheid.

 

Gebruik

Toepasbaar op de meeste oppervlakken, waaronder sanitair, RVS en kunststoffen, zoals plexiglas. Tast rubber niet aan. Zeer geschikt voor gebruik in de in de industrie, schoonmaakbranche en  horeca, en gewoon voor thuis! Voor het juiste gebruik van onze ontkalker raadpleegt u de relevante productpagina via onze webwinkel.

 

Eigenschappen

 • Een uniek biologisch afbreekbaar product.
 • Veilig en efficiënt.
 • Regelmatig ontkalken voorkomt defecte apparaten en verstopte leidingen.
 • Veilig voor RVS, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas), goede kwaliteit verf en rubber.
 • Hogedrukreiniging of agressieve chemicaliën zijn niet nodig.
 • Geurloos.
 • Niet ontvlambaar.

zwarte voegen schoonmaken

zwarte voegen reinigen

Urinesteen in afvoer

Superontkalker LIQUIDSuperontkalker LIQUID 10-ltrOns sterkste product, geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag en urinesteen. Zeer geschikt voor apparaten en leidingen.

Super ontkalker GEL10 superontkalker gelDoor de dikke consistentie heeft deze ontkalker het vermogen zich vast te zetten aan de kalkaanslag, bijvoorbeeld onder de toiletrand of op de deuren van de douchecabine. Het product werkt langdurig en effectief door. Ook voor gebruik in urinoirs en de afvoerleiding van het urinoir

Toiletreinigertoiletreiniger500Een bijzondere krachtige reiniger met een speciale formule die vuil en urinesteen verwijdert. De gel hecht zich optimaal aan de rand van de toiletpot en werkt lang en grondig door.     Deze reiniger is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Badkamer ontkalkerbadkamer onkalker 500mlEen bijzonder krachtige reiniger, voor het regelmatig ontkalken van de badkamer.

Een reactie op “Veilige ontkalkers

 1. Marianne Eelen zegt:

  Beste,
  Ik heb ook zo’n supervuile douchehoek. Hoe pak ik dat best aan? Met Superontkalker liquid omdat die het sterkste is of met superontkalker gel omdat die langer kan inwerken?
  Ik woon in België, dus kunnen jullie de douche bij mij niet komen schoonmaken. Daarom wil ik het zelf doen. Graag goede raad. Ik probeerde de producten van Evika al zonder resultaat. Ik dacht ook al aan een nieuwe douche maar liever niet…

  Ik wil dit graag opgelost zien. Ik heb veel kalk op de tegels en de douchedeur en ook nog wat zwart in de voegen.

  Dank voor de raad.

  Mvg,
  Marianne Eelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *