Toilet hygienisch reinigen en ontkalken

Toiletreiniger 750ml

Toiletreiniger ontkalker

Een bijzonder krachtige toiletreiniger welke vuil en urinesteen verwijdert dankzij een speciale formule. De gel hecht zich optimaal onder de rand van de toiletpot en werkt lang en grondig door. Door de hygiënische werking verdwijnen nare geuren en blijft het toilet lang fris ruiken. Ook geschikt voor RVS.

Draai de veiligheidsdop van de fles. Richt de opening naar boven en spuit de gel onder de toiletrand. Even laten inwerken en vervolgens uitborstelen.

Hygiënische reiniger

Geconcentreerde reiniger voor interieur en sanitair. Bevat geen giftige stoffen en is volledig wateroplosbaar. Verwijdert vet, vuil en nare geurtjes effectief dankzij een speciale formule.

Gebruik verdund met maximaal 10 delen water. Op het oppervlak aanbrengen met spons, borstel of sprayfles en laten inwerken. Het oppervlak eventueel nabehandelen met een spons of borstel en daarna afspoelen met water of afnemen met een doek.

Hygiënische reiniger 1-ltr

Een 100% hygiënisch schoon toilet:

Gebruik hiervoor de volgende materialen:

Begin met het juist doseren van de Hygiënische reiniger, 1:10. Of gebruik de hygiënische reiniger klaar voor gebruik.

Als eerste zet u de binnenkant van de toiletpot in met de toiletreiniger, zodat deze de tijd heeft om in te werken. Deze krachtige toilet ontkalker zal de toiletpot niet aantasten, laat het dus gerust voor langere tijd inwerken.

daarna zet u de rest van de oppervlakken in met de hygiënische reiniger klaar voor gebruik. Denk aan de toiletbril, stortbak, deurklink en drukknop.

Neem het oppervlak af met een vochtig microvezeldoekje, spoel het microvezeldoekje tussentijds regelmatig uit.

Als laatste de toiletpot nog eens goed uitborstelen en het toilet goed doorspoelen.

 

Urinesteen:

Last van veel urinesteen in het toilet of urinoir? Dan raden wij onze superontkalkers aan, hier vindt u meer informatie.