ROVEQ Hygiënische reiniger

Ongekend krachtig, gegarandeerd milieuvriendelijk.

Waar hygiëne extra van belang is.

Hygiënische reiniger 10-ltr

Hygiënische multireiniger

De 100% hygiënische reiniger van ROVEQ is een krachtige reiniger geschikt voor de meest voorkomende watervaste oppervlakken en te gebruiken voor de dagelijkse reiniging van het interieur, de keuken en het sanitair.

Niet alleen de prettige, milde geur van het product, maar vooral ook de hygiënische werking dragen bij aan het bestrijden van onprettige geurtjes in en om het huis.

Door deze eigenschappen kent ROVEQ Hygiënische reiniger zeer veel toepassingen.

Nieuwsgierig? De reiniger is verkrijgbaar in handige navulverpakkingen van 1, 5 en 10 liter.

ROVEQ Hygiënische reiniger

Gebruik dit product overal waar hygiëne extra van belang is, zoals in de toiletten en de badkamer, het aanrecht in de keuken, de eettafel en in de koelkast. Vergeet niet de plaatsen waar vuil en bacteriën zich gauw verzamelen, zoals deurklinken, de afstandsbediening,  het toetsenbord bij de computer en lichtschakelaars. Dweil laminaat, plavuizen of linoleum met ROVEQ Hygiënisch reiniger en laat uw kinderen met een gerust hart op de vloer spelen.

Daarnaast kunt U ROVEQ Hygiënische reiniger gerust gebruiken als allesreiniger. Het product bevat geen schadelijke stoffen en tast materialen als RVS, kunststof, en oppervlakken die zijn behandeld met kwaliteitsverf niet aan.

Onze hygiënische reiniger is zowel geconcentreerd als klaar voor gebruik leverbaar.

Gebruik een scheutje ROVEQ Hygiënische reiniger geconcentreerd in emmer water en maak schoon zoals u gewend bent.

Klaar voor gebruik wordt dit product geleverd in een handige sprayflacon. Vernevel een kleine hoeveelheid ROVEQ Hygiënische reiniger over het te reinigen oppervalk en neem af met een (vochtige doek)

Hygiënische reiniger 1-ltr

Navullen

Verdun ROVEQ Hygiënische reiniger met maximaal 10 delen water in een sprayflacon . Een liter hygiënisch reiniger geconcentreerd is daarmee voldoende om maar liefst 10 liter klaar voor gebruik te maken. Hierdoor is het product zeer voordelig in gebruik.

 

[su_button url=”https://roveq.nl/product/hygienische-reiniger-1-ltr/” background=”#169fda” size=”4″ center=”no” icon_color=”#ffffff”]Bestel nu![/su_button]

Milieuvoordelen

ROVEQ Hygiënische reiniger voldoet aan de strengste voorschriften met betrekking tot het milieu en de veiligheid. ROVEQ reinigingsmiddelen worden geproduceerd door een ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerde producent. Hierdoor kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie geven.

 

Eigenschappen

  • Een uniek product
  • Verwijdert met gemak vet en zeepresten
  • Voordelig in gebruik
  • Veilig en efficiënt
  • Veilig voor metalen, de meeste kunststoffen (waaronder acrylaat) en goede kwaliteit verf.
  • Prettige geurbelevenis
  • Regelmatig gebruik voorkomt geuroverlast in toiletten en portieken
  • Niet ontvlambaar
  • Geen schadelijke dampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *