Urinesteen in watervrije urinoirs

ROVEQ biedt een unieke oplossing om verstoppingen tegen te gaan en op te lossen. Onze reiniger, speciaal voor gebruik in watervrije urinoirs is gegarandeerd veilig voor de rubber afdichtingen! En uiteraard de achterliggende leidingen.

Meerdere urinoirs met regelmaat verstopt? Klik hier voor onze “no cure, no pay“oplossing!

Urinesteen in watervrije urinoirs

openbare watervrije urinoirs

Zelfs voor watervrije urinoirs in de openbare ruimte draaien wij onze handen niet voor om, onze producten zijn ook nog eens volledig veilig voor RVS.

Urinesteen in watervrije urinoirs:

Al enkele jaren zijn er waterbesparende en watervrije urinoirs op de markt, deze urinoirs vangen net als een gewoon urinoir urine op maar er wordt niet of nauwelijks gespoeld. Een speciale geurafsluiter of membraan zorgt ervoor dat de urine het riool in zal lopen, maar de stank niet meer terug de ruimte in kan.

Wij vinden dit een fantastische uitvinding, die zeker bijdraagt tot een enorme waterbesparing!

Er wordt echter nog steeds beweerd door fabrikanten en leveranciers van watervrije urinoirs dat deze toiletten onderhoudsvrij zijn en er geen sprake kan zijn van het ontstaan van urinesteen. Het tegendeel is waar!. Net als in vacuüm toiletsystemen is dit probleem best hardnekkig, zelfs hardnekkiger dan in een watergespoeld urinoir.

Nog al te vaak komen wij op plekken waar er al vele jaren problemen zijn met watervrije urinoirs en men zich in allerlei bochten gewrongen heeft om een oplossing te vinden. Complete verbouwingen om de leidingen te verleggen of te vervangen zijn we tegengekomen, zonder blijvend resultaat.

Inmiddels zijn wij al enkele jaren actief als specialist op het gebied van het verwijderen van urinesteen en hebben we al op diverse plekken onze oplossingen toegepast met een 100% slagingspercentage. Watervrije urinoirs zijn weer schoon en de achterliggende leidingen vrij van urinesteen.

Een vrijblijvende demonstratie op locatie?

Neem contact op, we komen langs en lossen de problemen op.

Duur?     Nee. In de meeste gevallen is een urinoir weer bruikbaar voor enkele tientjes, zonder demontagewerkzaamheden!

Onze bewezen urinesteen verwijderaars en bijbehorende methode wordt al jaren toegepast in de luchtvaartindustrie, de gebruikte middelen zijn dan ook veilig toe te passen in de urinoirs en de achterliggende leidingen.

Onderhoud is behoud, in dit geval. De enorme waterbesparing blijft behouden met onze methodes, waardoor de voordelen van deze urinoirs absoluut niet teniet worden gedaan.

Neem contact met ons op voor een blijvende oplossing, gegarandeerd.

doseerunit in de technische ruimte

 

Achter de watervrije urinoirs:

Achter de watervrije urinoirs kunnen leidingsystemen volledig dichtgeslibd zitten met urinesteen, vervanging of het laten losbreken wordt vaak geadviseerd.

Met onze unieke doseeroplossingen is dit niet meer nodig, wij krijgen vrijwel alle leidingsystemen weer vrij van urinesteen, zonder demontage of andere vormen van overlast.

Per situatie zal de behandeling anders zijn, hier links ziet u een unit welke door ons is geplaatst in een technische ruimte bovenin een groot bedrijf van 8 verdiepingen hoogte.

Deze units staan inmiddels op meerdere plekken door Nederland, Begië en zelfs enkele plekken in Duitsland.

Uiteraard kunnen we zorgen voor een goede camera inspectie van de leiding, om het probleem te lokaliseren en hiermee op een goede oplossing te komen.

 

Wij gaan graag de uitdaging aan!