Aanmelden Numatic roadshow 7 juli 2022

  Het Numatic Demo Team is ‘on tour’ dit jaar!

  ROVEQ laat je graag kennis maken met NUMATIC onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk staat het team van Numatic klaar voor al je vragen en een demo van de verschillende machines.

  Op 7 Juli laat Numatic je graag kennis maken met onder andere het innovatieve NX-Netwerk en de nieuwe lijn veegmachines. Op donderdag 7 juli 2022 komt Numatic langs bij: ROVEQ B.V. van 10:00 tot 16:00.

  Aanmelden is gewenst zodat we weten wie er komt. Via het formulier kun je jezelf aanmelden voor de Numatic Roadshow op 7 juli.

  Numatic NX

  Numatic

  Numatic

  Zakelijk gebruik van de Numatic schoonmaakmachines

  Voor u als professionele gebruiker heeft ROVEQ als officieel dealer van Numatic een uitgebreid assortiment van stofzuigers, waterzuigers, werkwagens, éénschijfsmachines, schrobzuigapparaten.

  Service

  Numatic International is constant bezig de service op een hoog niveau te houden. De servicemonteur van Numatic kan op iedere locatie storingen verhelpen. Op alle schrobzuigmachines van Numatic krijgt u een storingscontract voor vijf jaar gratis; het “Numatic Service Plan”. Hiermee bent u verzekerd van een bedrijfszekere oplossing en staan uw machines nooit langer dan 48 uur stil. Indien een reparatie langer op zich laat wachten zal Numatic een gratis leenmachine van vergelijkbare afmeting aanbieden. 

  Als u een servicebeurt wilt afspreken of een storing wilt doorgeven voor uw machine kunt u contact met ons opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk het serienummer van de machine of het contractnummer door te geven.

  BINNENKORT VERKRIJGBAAR + GRATIS ZAKKEN
  139,00 ( 168,19 incl. btw)
  Aanbieding!