ROVEQ INDUSTRIËLE ONTVETTER

Ongekend krachtig, gegarandeerd milieuvriendelijk in gebruik.

ROVEQ industriële ontvetter is zeer geschikt voor gebruik in onder andere horeca en industrie. Zeer veelzijdig toepasbaar voor vele doeleinden door de voortreffelijke ontvettingseigenschappen. De veelzijdigheid van deze ontvetter maakt het toepasbaar in vele sectoren en toepassingen. Ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie, dit staat garant voor kwaliteit en veiligheid voor mens en materiaal. De industrie ontvetter is dan ook veilig te gebruiken op aluminium, RVS, glas en plexiglas en de meeste andere kunststoffen.

ROVEQ industriële ontvetter wordt geconcentreerd geleverd en is hierdoor zuinig in gebruik.

Naar de webwinkel.

Grootverbruiker en u wilt een probeerverpakking ontvangen? Stuur uw gegevens naar info@roveq.nl. U ontvangt binnen enkele dagen uw ontvetter.

Industriële ontvetter

Industriële ontvetter  

ROVEQ Industriële ontvetter is ontworpen om op een veilige manier vet en andere vervuiling te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan onderliggende materialen of het milieu.

De krachtige ontvetter van ROVEQ is uniek in zijn soort. Onze ontvetter is oorspronkelijk ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie en voldoet daarom niet alleen aan de hoogste eisen voor werkzaamheid, kwaliteit en het milieu, maar kan ook worden toegepast op allerlei materialen, zoals RVS, aluminium, magnesium, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas) en goede kwaliteit verf zonder deze aan te tasten. Dit product bevat geen oplosmiddelen.

ROVEQ ontvetters worden geproduceerd door een ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerde producent. Hierdoor kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie geven.

Ontvetter voor horeca, ontvetter voor industrie

Voordelig in gebruik, 1 liter ROVEQ industriële ontvetter is voldoende voor 5 liter klaar voor gebruik!

Gemakkelijk ontvetten van hydrauliekolie, minerale olieën, brandstoffen, frituurolie en andere vervuilingen van vrijwel elk oppervlak.

Wat deze krachtige ontvetter vooral bijzonder maakt, is dat het veilig te gebruiken is op RVS, aluminium en plexiglas.

Afzuigkap ontvetten, ook voor de professionele keuken. Garagevloeren reinigen, winkelvloeren reinigen, kettingen ontvetten, , zeepaanslag in de sanitaire ruimte, en nog veel meer!

De ontvetter van ROVEQ kan gemakkelijk gedoseerd worden met onze nieuwe doseeroplossingen. Plaats het apparaat in de keuken en vul de sprayflacon eenvoudig bij.

Aanbieding

ROVEQ Industriële ontvetter 1 ltr concentraat en een  handige sprayflacon, u kan deze sprayflacon tot 5 keer navullen.  

Deze aanbieding is eenmalig te bestellen.

Industriële ontvetter

Milieuvoordelen

ROVEQ Industriële ontvetter voldoet aan de strengste voorschriften met betrekking tot het milieu en de veiligheid.

 

Gebruik

Toepasbaar op de meeste oppervlakken, waaronder sanitair, vloeren en keukenbladen. Zeer geschikt voor gebruik in de industrie, schoonmaakbranche en  horeca, en gewoon voor thuis!

Verdeel ROVEQ Industriële ontvetter onverdund of verdund met maximaal 5 delen water over het te behandelen oppervlak, bijvoorbeeld met een spons, borstel of sprayflacon. Laat 5-15 minuten inwerken, afhankelijk van de mate van vervuiling. Gebruik eventueel nogmaals een spons of een borstel tegen het einde van de inwerktijd. Vervolgens afspoelen met water of afnemen met een doek. U kunt ook onderdelen geheel onderdompelen in (een oplossing) ontvetter.

 

Eigenschappen

 • Voordelig in gebruik. 1 liter concentraat is voldoende voor 5 liter klaar voor gebruik.
 • Een uniek product.
 • Veilig en efficiënt.
 • Bevat geen oplosmiddelen.
 • Veilig voor RVS, aluminium, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas) en goede kwaliteit verf.
 • Neutrale geur.
 • Niet ontvlambaar, geen schadelijke dampen.
 • Laat na afspoelen geen film of residu na.

2 reacties op “Industriële ontvetter

  • Robin Veenstra zegt:

   Als u de bestelling vandaag afrond, zal uw bestelling morgen verzonden worden. Dan heeft u hem ruim op tijd binnen. Mvg Robin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *