Doseersysteem tegen urinesteen urinoir

ROVEQ biedt een eenvoudige oplossing wanneer u een verstopt urinoir heeft. In de loop van de jaren kan zich urinesteen ophopen in het sifon van het urinoir en meestal ook de achterliggende leidingen. Zoals menigeen weet is urinesteen zo hard als beton, het “weghakken” van deze vervuiling gaat vaak gepaard met schade in zowel het urinoir als de leiding.

Sinds kort biedt ROVEQ een gemakkelijke oplossing voor bedrijven en instellingen om dit probleem, bijna zonder extra werk, op te lossen.

Het doseersysteem:

Het doseersysteem kan gemakkelijk geplaatst worden naast het toilet, de intelligente micro computer in dit systeem zal regelmatig een dosering Superontkalker LIQUID in het urinoir doseren, zodat het urinoir kan blijven functioneren en er geen “vuilniszak” omheen geplakt moet worden.

NIEUW: Het doseersysteem in ook leverbaar in een afsluitbare stevige koffer, volledig werkend op batterijen. Binnenkort meer informatie.

Dit unieke systeem kan tijdelijk geplaatst worden naast het urinoir, maar ook in een andere ruimte, de Superontkalker LIQUID door dit systeem kan vele meters overbruggen.

U kan dit systeem bij ons huren en kopen, neem voor meer informatie contact met ons op.

Doseersysteem tegen urinesteen urinoir

Installatie:

De uiteinde van de slang bevestigd u eenvoudig in het urinoir, de dosering zal op uw situatie aangepast worden, dit is afhankelijk van waterhardheid, hoeveelheid urinesteen, gebruik en andere factoren.

Werking:

Door steeds kleine beetjes Superontkalker LIQUID door het urinoir te doseren, zal de hardnekkige aanslag laagje voor laagje loskomen. Door de reguliere spoelbeurt tijdens het gebruik van het verstopte urinoir zal de losgekomen urinesteen eenvoudig het riool instromen.

Superontkalker LIQUID: 

Onze doseersysteem tegen urinesteen urinoir kan alleen verkocht of verhuurd worden in combinatie met de Superontkalker LIQUID, dit product heeft een bewezen werking en tast uw toilet en leidingen niet aan. Ook heeft het de bijzondere eigenschap dat het het urinesteen oplost en niet laat afbrokkelen. Dit voorkomt verstoppingen tijdens de behandeling.

Loodgieter, ontstoppingsbedrijf, technische dienst of gebouwenbeheerder.

Bent u professional en heeft u interesse in onze unieke oplossingen tegen urinesteen? Neem dan contact met ons op.

Tijdelijk of definitief.

Aan u de keus, het doseersysteem is een prima tijdelijke oplossing tegen urinesteen, tot het probleem opgelost is. Maar kan ook definitief geplaatst worden, in dit geval werken we met een zeer lage dosering, waardoor het zuinig in gebruik is.