Badkamer reinigen en ontkalken.

Badkamer reinigen en ontkalken: Voor het reinigen en het ontkalken van de badkamer adviseren wij de volgende middelen. Onderaan het filmpje vindt u nog een uitgebreide instructie. voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten. Deze reiniger geeft een 100% hygiënisch resultaat.Badkamerontkalker

 

Methode:

Als eerste maakt u de reinigingsmiddelen gereed. De hygiënische reiniger verdunnen, 1 deel hygiënische reiniger op 9 delen water.

Deze reiniger is op deze manier nog een erg krachtige reiniger voor zeepresten en huidvetten.  Het gemakkelijkst werkt u met een sprayflacon, maar eventueel een emmer met deze oplossing en het oppervlak inzetten met een spons is ook erg effectief. De Hygiënische reiniger is veilig te gebruiken op alle materialen in de badkamer, kleedkamer en andere sanitaire ruimtes.

Begin met het inzetten van kozijnen, deuren en klinken, maak het microvezeldoekje nat in een emmer schoon water, en wring hem goed uit. Neem daarna de net ingezette oppervlakken af.

Daarna kan je de binnenkant van de douchecabine en wasbak op dezelfde manier behandelen.

Voor grote oppervlakken kan je ook een emmer pakken van 5 liter water, hierin doseer je 20ml Hygiënische reiniger. Maak met het microvezeldoekje op deze manier de grotere oppervlakken schoon.  Periodiek de grote oppervlakken ook met de spraymethode te reinigen is aanbevolen.

Regelmatig reinigen met de Hygiënische reiniger zorgt ervoor dat de oppervlakken schoon en glad blijven, waardoor kalk minder kans krijgt. Toch kun je niet voorkomen dat kalk ontstaat. Dit kun je dan verwijderen met de badkamerontkalker. Dit geurloze product is veilig in gebruik.

Spray de badkamerontkalker rechtstreeks op de kalkaanslag ,of rechtstreeks op de spons en zet hiermee het verkalkte oppervlak in. Met het witte schuurvlak van het sponsje kan je de kalk eenvoudig verwijderen.

Prettig om te weten is dat de badkamer ontkalker veilig te gebruiken is op de meest voorkomende badkamermaterialen; waaronder Roestvrijstaal en plexiglas. Het losgekomen vuil spoel je met de douchekop weg of neem je af met een goed vochtig doekje.