Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.51.247 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
nbm vollebregt uit pieterzijl schreef op 17 december 2018:
heb de mijn bestelling [ #81519] (9 december 2018) incompleet geleverd gekregen, en hierover een paar maal gemaild, doch krijg geen respons. erg slordig! misschien dat er reactie komt via deze weg.
Admin-antwoord door: Robin Veenstra
Beste NMB Vollebrecht, Bedankt voor uw bestelling en excuses voor de verwarring. U heeft bij ons via mail aangegeven dat er een fles reinigingsmiddel ontbrak in uw bestelling, dit is een inpakfout geweest. Hierop hebben wij direct de ontbrekende fles naar u toe gezonden, u heeft dezelfde avond (12-12-18) een mail ontvangen met de nieuwe tracking code. Helaas is onze transporteur er niet in geslaagd uw pakket af te leveren, de oorzaak is voor ons ook onduidelijk. ( zie de trackingcode) Uiteraard zorgen wij ervoor dat u ontvangt wat u besteld heeft. Onze excuses voor dit ongemak. Robin.

2 reacties op “Gastenboek

  1. Robin Veenstra zegt:

    Beste Jürgen,m
    Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
    Robin.

  2. jürgen zegt:

    Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *