Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.51.247 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
Regina Walthaus schreef op 10 mei 2017:
Wat ik gebruik is de hygiënische reiniger voor allerlei klusjes, keukenkastjes, koelkast, deuren En natuurlijk het aanrecht. De industriële reiniger voor mijn rvs gootstenen, de kookplaat, zwarte strepen op lichte kozijnen, de camper etc. Etc. Zo ook de glasreiniger. Daar was ik doorheen en zo blij dat ik het weer heb. En ooooh wat glimmen mijn ramen van binnen en buiten, ook die van de camper. Spiegels, douchedeuren, maar ook het rvs en o.a. de chromen onderdelen van de camper. Glimmen !de zonnebril moet er bij op. Oooh ja en alles streeploos hoor, geweldig die producten, ik ben al jaren fan 🙂

2 reacties op “Gastenboek

  1. Robin Veenstra zegt:

    Beste Jürgen,m
    Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
    Robin.

  2. jürgen zegt:

    Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *