Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.51.247 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
Zwoeger schreef op 1 december 2016:
Daar ik een gietijzeren toiletafvoer heb, gebruik ik liever geen toiletreinigers waar zoutzuur in zit. Na eerst een proef met twee flessen nu een doos van 12 besteld samen met een microvezel droogdoek en een sprayflacon. Ben gecharmeerd van de slimme manier van verpakken van 2 dozen aan elkaar. En de extra’s zoals een microvezel doekje, schuurspons en 200 ml. flesje superontkalker gel is ook leuk. De ontkalker direct gebruikt op de moeilijk verwijderbare kalk op bepaalde plaatsen van mijn ééngreeps keukenkraan en eindelijk makkelijk en helemaal schoon nu.Prima!

2 reacties op “Gastenboek

  1. Robin Veenstra zegt:

    Beste Jürgen,m
    Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
    Robin.

  2. jürgen zegt:

    Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *