Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.51.247 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
Maarten schreef op 4 juli 2016:
Yes! Vanaf vandaag is ons urinoir weer te gebruiken. Ik had de hoop na 4 dagen al bijna opgegeven, gelukkig na de 5e dag gaat het erg goed. Mijn advies is dan ook, blijven volhouden, de volle 5 dagen en 5 liter. Ik heb nog wel een vraag, hoe nu verder? Wat adviseert u hr. Veenstra? Wat kan ik het beste aanschaffen en hoe behandel ik het urinoir verder (dagelijks, wekelijks, maandelijks?) zodat het open blijft. Ik ben particulier gebruiker en heb 1 urinoir hangen.
Admin-antwoord door: Robin Veenstra
Bedankt voor het leuke gastenboek bericht, en fijn dat het gewerkt heeft. Voor het onderhouden van het urinoir kan u in de toekomst gebruik blijven maken van onze toiletreiniger, deze voorkomt grotendeels nieuwe aanzet van urinesteen in de leidingen en het urinoir. Gebruiksaanwijzing: de toiletreiniger in het urinoir spuiten, op de manier die u gewend bent met een normale toiletreiniger, even uitborstelen en niet doorspoelen. Zo heeft de toiletreiniger even de kans om in te werken en kan bij het volgend toiletgebruik gewoon doorgespoeld worden. Af en toe eens een flinke scheut Superontkalker GEL in het urinoir en vervolgens een nacht in laten werken is een goede periodieke methode.

2 reacties op “Gastenboek

  1. Robin Veenstra zegt:

    Beste Jürgen,m
    Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
    Robin.

  2. jürgen zegt:

    Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *