Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.38.214 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
Mark Sleurink heeft geschreven op 24 mei 2016:
Ik heb een aantal producten besteld bij Roveq, omdat er urinesteen in m’n toilet zat. Via Google kwam ik uiteindelijk bij Roveq terecht. Gezien de recensies, leek het mij dat dit wel MOEST werken. Toen ik de producten ontving ben ik meteen druk bezig gegaan. Ik vroeg mij alleen af of het wel zo z’n werking deed. Toen ik een mail stuurde naar Roveq, werd ik bijna direct teruggebeld. Service staat hoog in ’t vaandel en we hebben besproken wat er eventueel fout is gegaan. Zeer klantvriendelijk! Zelf zo klantvriendelijk, dat Roveq ’s avonds bij mij langs is geweest om te kijken wat er eventueel aan gedaan kan worden en wat het probleem is. Echt ongelofelijk wat een service. Ik heb uitleg gekregen waar de producten allemaal voor gebruikt kunnen worden. Ook kreeg ik “live” te zien hoe snel en goed de verschillende producten echt werken. M’n wat sceptische kijk op de positieve berichten is volledig weg. Ik snap waarom deze positief zijn. De producten werken erg goed! Je kunt een winkelwagen vol artikelen halen met allerlei producten die zeggen te werken…maar dit uiteindelijk niet doen. Beter kun je bij Roveq wat artikelen bestellen en je ziet ECHT resultaat in no-time. Niet alleen het product is zeer goed, ook de service is zeer goed! Ik kan het iedereen aanraden…en dat ga ik ook zeker doen! Ik ben echt heel erg tevreden, nogmaals heel erg bedankt!!!

3 reacties op “Gastenboek

 1. S. Buijs zegt:

  Beste mensen onlangs ook de superontkalker besteld. Wij hadden bruine urinesteen aanslag in onze intussen 30 jaar oude wc’s. En ondanks alle oma weet raad middelen, niets hielp. Roveq superontkalker en wc reinigers besteld, 1 lange nacht de voorgeschreven hoeveelheid gedoseerd. En, alle aanslag echt weg. En nog een tip voor aangeslagen douchcabine tegels. Besproei ze met de ontkalker, een goede tijd laten inwerken, en nieuwe ontkalkte en zeepvrije tegels. Echt niet te geloven want alle rotzooi in de normale markt te krijgen lukt dit niet. Wellicht kan het ook bij glazen cabines gebruikt worden. Roveq u maakt het waar, dank daarvoor!!

 2. Robin Veenstra zegt:

  Beste Jürgen,m
  Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
  Robin.

 3. jürgen zegt:

  Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *