Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.213 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
Filip Oosterlynck uit België heeft geschreven op 10 mei 2016:
Ik heb gebruik gemaakt van de superontkalker voor de ontstopping van een zwaar verstopt urinoir en dat bleek uiteindelijk de oplossing te zijn, na eerst tal van andere producten geprobeerd te hebben. Het is belangrijk om het product ook correct te gebruiken. Daarom heb ik na ontvangst van de 5liter-fles contact opgenomen met Roveq. Men heeft mij uitgelegd dat men 1 liter superontkalker 12 tot 24 uur moet laten inwerken en dat men dan de gel en de opgeloste kalk overvloedig moet doorspoelen, desnoods met gebruik van een ontstopper om de zachte massa weg te drukken. en dat men die handelingen moet men vijfmaal herhalen. Ik heb dat precies zo gedaan (telkens iets meer dan 24 uur natuurlijk, om zeker te zijn) en het resultaat is perfect. Ik had nooit gedacht dat het urinoir zo goed zou werken. ook het toilet dat naast het urinoir staat, spoelt terug goed door. Voortaan gebruik ik Roveq om problemen te voorkomen. Men heft mij gezegd dat het goed kan zijn om bij een lange afwezigheid (vakantie) een liter superontkalker op de buizen te laten inwerken. Ik zal dat waarschijnlijk ook doen. Wat ik goed vind aan Roveq zijn de producten en de bijstand van klanten met deskundig advies. Dit is geen gewone internetwinkelmaar een voorbeeld van hoe internetwinkels en klantendiensten moeten zijn: er beantwoordt altijd iemand onmiddellijk de telefoon en die persoon weet ook waarover hij het heeft. Lang geleden dat ik dat nog meemaakte.

3 reacties op “Gastenboek

 1. S. Buijs zegt:

  Beste mensen onlangs ook de superontkalker besteld. Wij hadden bruine urinesteen aanslag in onze intussen 30 jaar oude wc’s. En ondanks alle oma weet raad middelen, niets hielp. Roveq superontkalker en wc reinigers besteld, 1 lange nacht de voorgeschreven hoeveelheid gedoseerd. En, alle aanslag echt weg. En nog een tip voor aangeslagen douchcabine tegels. Besproei ze met de ontkalker, een goede tijd laten inwerken, en nieuwe ontkalkte en zeepvrije tegels. Echt niet te geloven want alle rotzooi in de normale markt te krijgen lukt dit niet. Wellicht kan het ook bij glazen cabines gebruikt worden. Roveq u maakt het waar, dank daarvoor!!

 2. Robin Veenstra zegt:

  Beste Jürgen,m
  Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
  Robin.

 3. jürgen zegt:

  Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *