Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 94.126.66.90 op.
(lees ook ons Privacy statement)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

.
38 berichten.
nbm vollebregt uit pieterzijl schreef op 17 december 2018:
heb de mijn bestelling [ #81519] (9 december 2018) incompleet geleverd gekregen, en hierover een paar maal gemaild, doch krijg geen respons. erg slordig! misschien dat er reactie komt via deze weg.
Admin-antwoord door: Robin Veenstra
Beste NMB Vollebrecht, Bedankt voor uw bestelling en excuses voor de verwarring. U heeft bij ons via mail aangegeven dat er een fles reinigingsmiddel ontbrak in uw bestelling, dit is een inpakfout geweest. Hierop hebben wij direct de ontbrekende fles naar u toe gezonden, u heeft dezelfde avond (12-12-18) een mail ontvangen met de nieuwe tracking code. Helaas is onze transporteur er niet in geslaagd uw pakket af te leveren, de oorzaak is voor ons ook onduidelijk. ( zie de trackingcode) Uiteraard zorgen wij ervoor dat u ontvangt wat u besteld heeft. Onze excuses voor dit ongemak. Robin.
Andre uit Arrkel schreef op 25 november 2018:
Na een flinke verstopping van ons bad met kalksteen hebben wij de superontkalker gel besteld. Ik was sceptisch, we hadden al zoveel geprobeerd. Dit is wondergel, 5 dg elke avond 1lt erdoor gedaan en een nacht laten inwerken, na de 3e keer ging het steeds beter en nu loopt alles weer goed door. Echt een aanrader. Bedankt voor de service.
Martin uit Wilhelminaoord schreef op 24 oktober 2018:
Bij de verloot voor de brandwondenstichting hebben we de toiletreiniger van Roveq gewonnen. wat een machtig spul!! de kalkranden zijn weg en de stank is ook helemaal weg! super spul
Spoorzicht schreef op 15 april 2018:
Fantastisch, na jaren een paar keer per jaar de loodgieter over de vloer met bijbehorende overlast. Hebben de producten van Roveq uitstekend geholpen. De stank is ook weg. Ik kan iedereen deze producten aanraden.
Annie uit Almere schreef op 9 maart 2018:
Wij kopen vooral onze handdoekjes en toiletpapier bij roveq, prima service, goede prijs en altijd snel geleverd!
Gerard M. uit Leeuwarden schreef op 26 september 2017:
Ik had een heel hardnekkige verstopping in de afvoerbuis van de wasbak op de bovenverdieping van mijn huis. De afvoer bleek verstopt te zitten met urinesteen. Na eerst met gewone azijn het geprobeerd te hebben werd de verstopping erger doordat er wel wat loskwam maar dit halverwege helemaal vast kwam te zitten. Gebeld met Roveq over dit probleem en op advies de 5 liter ontkalkingsgel besteld en dit in de afvoer gegoten. In eerste instantie leek het niet of nauwelijks te werken. Al met al, na goed 3 weken inwerken kwam er eindelijk beweging in, door steeds een scheutje gel er in te gooien en dit weer 24 uur in te laten werken, heet water toe te voegen en de losgekomen rommel er van bovenaf weer uit te zuigen met een waterzuiger (die ik gratis te leen kreeg van Roveq, dank daarvoor) kwam het stukje bij beetje los. Na 5 weken is alle kalk eruit en de wasbak loopt weer supergoed door. Met heel veel geduld dus! Maar het werkt ! 🙂
Regina Walthaus schreef op 10 mei 2017:
Wat ik gebruik is de hygiënische reiniger voor allerlei klusjes, keukenkastjes, koelkast, deuren En natuurlijk het aanrecht. De industriële reiniger voor mijn rvs gootstenen, de kookplaat, zwarte strepen op lichte kozijnen, de camper etc. Etc. Zo ook de glasreiniger. Daar was ik doorheen en zo blij dat ik het weer heb. En ooooh wat glimmen mijn ramen van binnen en buiten, ook die van de camper. Spiegels, douchedeuren, maar ook het rvs en o.a. de chromen onderdelen van de camper. Glimmen !de zonnebril moet er bij op. Oooh ja en alles streeploos hoor, geweldig die producten, ik ben al jaren fan 🙂
Karin Cuppen van de Reulsberg schreef op 23 februari 2017:
Nadat ik eerst een fles industriële ontvetter heb uitgeprobeerd ben ik helemaal om. De tweede bestelling was een 10 liter kan. Werkt perfect. Ik ben sneller klaar met schoonmaken.
B. de Haan schreef op 8 februari 2017:
Zeer tevreden over ROVEQ super ontkalker. Had een hele dikke hardnekkige laag urinesteen onder in de pot. Echt niet te geloven maar met ROVEQ heb ik alles schoon kunnen krijgen.
Zwoeger schreef op 1 december 2016:
Daar ik een gietijzeren toiletafvoer heb, gebruik ik liever geen toiletreinigers waar zoutzuur in zit. Na eerst een proef met twee flessen nu een doos van 12 besteld samen met een microvezel droogdoek en een sprayflacon. Ben gecharmeerd van de slimme manier van verpakken van 2 dozen aan elkaar. En de extra’s zoals een microvezel doekje, schuurspons en 200 ml. flesje superontkalker gel is ook leuk. De ontkalker direct gebruikt op de moeilijk verwijderbare kalk op bepaalde plaatsen van mijn ééngreeps keukenkraan en eindelijk makkelijk en helemaal schoon nu.Prima!
F. van Rietveld schreef op 5 november 2016:
De juiste artikelen werden snel geleverd. Ook online bestellen gaat zeer gemakkelijk. Deze site is zeker aan te bevelen aan onze vrienden en kennissen. Prima!
Rob Ales schreef op 1 september 2016:
Een urinoir in ons huis , was na jaren intensief gebruik, zodanig verstopt dat er geen druppel meer doorliep. De middelen die we tot nu toe gebruikt hebben, hielpen geen van allen en ik had al bijna de pot van de muur gesloopt. Maar vorige week een fles SKU: 100-150 superontkalker gekocht. Zonder hoop heb ik de helft van de fles in het urinoir gegooid. De volgende ochtend, alles weg! Wat een wondermiddel. Perfect, een product dat doet wat het belooft, dankjulliewel! bloot Maar 1 fles Gel en een halve fles Liquid en enkele uren later liet de steen los en kon ik het zo wegsteken en borstelen De laatste halve fles gaat er vannacht in en ik zal eerdaags even weer bestellen , Want om de bocht zit ook nog wel wat Ik ben zeer tevreden!Vlot verzonden, Doet wat het beloofd
Pietersma schreef op 16 augustus 2016:
€24,20 koste het om onze WC pot weer als nieuw te krijgen, (kennismaking deal Gel en Liquid) Daar waar het water stond in de buis was een dikke aangekoekte laag urine steen, Alles geprobeerd; Chloor, Soda, Cola ,Azijn … Handschoenen aan , water er uit scheppen , En dat is zo vreselijk want dan komt die stank los dan ligt de urine steen bloot Maar 1 fles Gel en een halve fles Liquid en enkele uren later liet de steen los en kon ik het zo wegsteken en borstelen De laatste halve fles gaat er vannacht in en ik zal eerdaags even weer bestellen , Want om de bocht zit ook nog wel wat Ik ben zeer tevreden!Vlot verzonden, Doet wat het beloofd
Maarten schreef op 4 juli 2016:
Yes! Vanaf vandaag is ons urinoir weer te gebruiken. Ik had de hoop na 4 dagen al bijna opgegeven, gelukkig na de 5e dag gaat het erg goed. Mijn advies is dan ook, blijven volhouden, de volle 5 dagen en 5 liter. Ik heb nog wel een vraag, hoe nu verder? Wat adviseert u hr. Veenstra? Wat kan ik het beste aanschaffen en hoe behandel ik het urinoir verder (dagelijks, wekelijks, maandelijks?) zodat het open blijft. Ik ben particulier gebruiker en heb 1 urinoir hangen.
Admin-antwoord door: Robin Veenstra
Bedankt voor het leuke gastenboek bericht, en fijn dat het gewerkt heeft. Voor het onderhouden van het urinoir kan u in de toekomst gebruik blijven maken van onze toiletreiniger, deze voorkomt grotendeels nieuwe aanzet van urinesteen in de leidingen en het urinoir. Gebruiksaanwijzing: de toiletreiniger in het urinoir spuiten, op de manier die u gewend bent met een normale toiletreiniger, even uitborstelen en niet doorspoelen. Zo heeft de toiletreiniger even de kans om in te werken en kan bij het volgend toiletgebruik gewoon doorgespoeld worden. Af en toe eens een flinke scheut Superontkalker GEL in het urinoir en vervolgens een nacht in laten werken is een goede periodieke methode.
Mark Sleurink schreef op 24 mei 2016:
Ik heb een aantal producten besteld bij Roveq, omdat er urinesteen in m’n toilet zat. Via Google kwam ik uiteindelijk bij Roveq terecht. Gezien de recensies, leek het mij dat dit wel MOEST werken. Toen ik de producten ontving ben ik meteen druk bezig gegaan. Ik vroeg mij alleen af of het wel zo z’n werking deed. Toen ik een mail stuurde naar Roveq, werd ik bijna direct teruggebeld. Service staat hoog in ’t vaandel en we hebben besproken wat er eventueel fout is gegaan. Zeer klantvriendelijk! Zelf zo klantvriendelijk, dat Roveq ’s avonds bij mij langs is geweest om te kijken wat er eventueel aan gedaan kan worden en wat het probleem is. Echt ongelofelijk wat een service. Ik heb uitleg gekregen waar de producten allemaal voor gebruikt kunnen worden. Ook kreeg ik “live” te zien hoe snel en goed de verschillende producten echt werken. M’n wat sceptische kijk op de positieve berichten is volledig weg. Ik snap waarom deze positief zijn. De producten werken erg goed! Je kunt een winkelwagen vol artikelen halen met allerlei producten die zeggen te werken…maar dit uiteindelijk niet doen. Beter kun je bij Roveq wat artikelen bestellen en je ziet ECHT resultaat in no-time. Niet alleen het product is zeer goed, ook de service is zeer goed! Ik kan het iedereen aanraden…en dat ga ik ook zeker doen! Ik ben echt heel erg tevreden, nogmaals heel erg bedankt!!!
Filip Oosterlynck uit België schreef op 10 mei 2016:
Ik heb gebruik gemaakt van de superontkalker voor de ontstopping van een zwaar verstopt urinoir en dat bleek uiteindelijk de oplossing te zijn, na eerst tal van andere producten geprobeerd te hebben. Het is belangrijk om het product ook correct te gebruiken. Daarom heb ik na ontvangst van de 5liter-fles contact opgenomen met Roveq. Men heeft mij uitgelegd dat men 1 liter superontkalker 12 tot 24 uur moet laten inwerken en dat men dan de gel en de opgeloste kalk overvloedig moet doorspoelen, desnoods met gebruik van een ontstopper om de zachte massa weg te drukken. en dat men die handelingen moet men vijfmaal herhalen. Ik heb dat precies zo gedaan (telkens iets meer dan 24 uur natuurlijk, om zeker te zijn) en het resultaat is perfect. Ik had nooit gedacht dat het urinoir zo goed zou werken. ook het toilet dat naast het urinoir staat, spoelt terug goed door. Voortaan gebruik ik Roveq om problemen te voorkomen. Men heft mij gezegd dat het goed kan zijn om bij een lange afwezigheid (vakantie) een liter superontkalker op de buizen te laten inwerken. Ik zal dat waarschijnlijk ook doen. Wat ik goed vind aan Roveq zijn de producten en de bijstand van klanten met deskundig advies. Dit is geen gewone internetwinkelmaar een voorbeeld van hoe internetwinkels en klantendiensten moeten zijn: er beantwoordt altijd iemand onmiddellijk de telefoon en die persoon weet ook waarover hij het heeft. Lang geleden dat ik dat nog meemaakte.
Stefan van Dijk schreef op 3 mei 2016:
Op onze badkamer hadden we een verstopt toilet. Een rioolreinigingsbedrijf bij ons in de nabije omgeving heeft destijds tijdens een camera-inspectie een forse aanslag van urinestenen geconstateerd. Zij hebben destijds een dikke prijs opgegeven om deze eventueel te doen verwijderen. Toen ben ik zelf op zoek gegaan en uitgekomen bij Roveq. Robin heeft mij vakkundig en snel te woord gestaan en zijn Superontkalker heeft ervoor gezorgd dat mijn rioolafvoer nu weer nagenoeg brandschoon is. Superspul!! Robin is zelfs nog bij ons langs geweest om met zijn camera de afvoer nog eens te inspecteren en zodoende werd nogmaals bevestigd dat de afvoer goed schoon is. Nu gebruiken we zijn toiletreiniger om zodoende het riool schoon van urinestenen te houden. Robin bedankt!
Marijke schreef op 16 april 2016:
Ik laat niet zo snel reviews achter, maar maak graag een uitzondering. Ons toilet was flink aangetast door urinesteen en ik had al vanalles geprobeerd om het weg te krijgen. Reguliere extra krachtige wc-ontkalker en ‘oma’ s middeltjes zoals natuurazijn en zelfs cola. Maar dat mocht allemaal niet baten. Na gebruik van deze superontkalker is ons toilet gewoon weer wit! Fantastisch!
R. Martens uit Raalte schreef op 7 maart 2016:
Graag wil ik jullie laten weten dat de schoonmaakspullen van ROVEQ erg goed zijn. We gebruiken het nu al jaren in ons hospice en zijn zeer tevreden. Daarnaast is het een maatschappelijk betrokken bedrijf. Mijn complimenten voor deze al jaren betrokken jonge ondernemer. SUPER!!
M. Verheijen uit Appingedam schreef op 14 januari 2016:
Fijn product om mee te werken, (Superontkalker) komen geen schadelijke dampen vanaf. ons urinoir spoelt weer goed door. Ik heb het product ook bij mij op het werk aangeraden. Daar ben je van harte welkom om eens langs te komen.

2 reacties op “Gastenboek

  1. Robin Veenstra zegt:

    Beste Jürgen,m
    Bedankt voor uw vraag. Onze urinesteenverwijderaars kunnen veilig gebruikt worden met een septische put. Bij juist gebruik zullen ze geen invloed hebben op de werking hiervan.
    Robin.

  2. jürgen zegt:

    Beste, Ik heb een nieuwe WC-pot sinds enkele maanden in gebruik en tot mijn grote schrik zie ik nu al kalkaanslag, alhoewel wij zeer regelmatig poetsen. Onderaan in de pot en ook net boven de watergrens. Onze toiletten zijn echter aangesloten op een septische put en de goede werking ervan is sterk afhankelijk vh feit of men al dan niet veel on-ecologische reinigingsstoffen gebruikt. Ik vraag me dus af of de liquid en/of de gel daar ook een invloed gaan op hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *