Handen en oppervlakken in huis veilig schoon met de ROVEQ hygiënische sprays

Hygienischespray-schoonmaak-roveq1

Hygiënische handspray en Hygiënische reinigingsspray op alcoholbasis.

Opeens werd alles anders. De wereld ziet er nog uit als altijd, maar is tegelijk onherkenbaar; overrompeld door de COVID-19 pandemie. Overal dreigt onzichtbaar gevaar, waardoor we geraakt kunnen worden en waardoor we anderen, vooral de meest kwetsbaren onder ons, kunnen raken. Zoiets hebben we nog niet eerder meegemaakt en toch zijn we er inmiddels al min of meer aan gewend.

Wat je zelf kunt doen om de ‘gewone’ wereld – die zo kort geleden nog zo vanzelfsprekend was – terug te halen, lijkt onnozel weinig. Maar het is precies datgene wat het verschil kan en moet maken! We zitten er met zijn allen al middenin en het enige wat er nog te kiezen valt is zo goed mogelijk te doen wat je te doen staat: een veilige afstand van elkaar houden en telkens weer grondig je handen wassen.

Wie met het ‘corona-virus’ besmet is, hoeft dat niet altijd te merken, maar kan het toch overbrengen door hoesten of niezen. Er komen dan besmette druppeltjes in de lucht die anderen kunnen binnenkrijgen, bijvoorbeeld via ademhalen. Het kan ook via de handen worden doorgegeven. Als je iets aanraakt waar die druppeltjes op terecht zijn gekomen (of wat door iemand is aangeraakt met besmette handen) en je raakt daarna je gezicht aan, dan kun het virus ook binnenkrijgen. Andersom kun je zo ook anderen besmetten!

Natuurlijk wil je veilig schone handen hebben en de oppervlakken en voorwerpen die door vele handen worden aangeraakt, net zo veilig schoon kunnen maken.

ROVEQ Hygiënische handspray en ROVEQ Hygiënische reinigingsspray (beide op alcoholbasis) zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld. Dat is gebeurd met de kennis en ervaring van onze producent uit de vliegtuigindustrie. Ze voldoen aan de hoogst denkbare eisen van veiligheid en werkzaamheid, zoals die in de luchtvaart voorgeschreven zijn!

 

ROVEQ Hygiënische handspray op alcoholbasis

Hygiënische handspray

Reinig uw handen regelmatig voor goede hygiëne! Houdt u voor wanneer en hoe u dit doet bij voorkeur aan de instructies het rivm.

De krachtige ROVEQ hygiënische handspray bevat behalve direct actieve Isopropyl alcohol ook glycerine om uitdroging van de handen te voorkomen en de werkzame stof Benzalkoniumchloride die een tijdelijk hygiënisch beschermend laagje achterlaat.

Spray voldoende ROVEQ hygiënische handspray op de droge handen om de handen zichtbaar en/of voelbaar vochtig te krijgen. Wrijf de handen helemaal droog met dezelfde bewegingen die u maakt wanneer de handen met water en zeep worden gewassen.

Aanwijzingen en belangrijke momenten voor handenwassen vindt u op https://www.rivm.nl/hygiene/handen-wassen.

 

ROVEQ Hygiënische spray op alcoholbasis 1 liter- 100% Hygiënisch

Hygiënische reinigingsspray

Maak alle oppervlakken in huis die regelmatig door verschillende handen worden aangeraakt, of waar voedsel mee in aanraking komt, hygiënisch en veilig schoon met ROVEQ hygiënische reinigingsspray op alcoholbasis.

Deze krachtige hygiënische reiniger bevat niet alleen direct actieve Isopropyl alcohol, maar ook de werkzame stof Benzalkoniumchloridedie een tijdelijke hygiënisch beschermende laag achterlaat.

Gebruik de spray voor de dagelijkse reiniging van hygiënisch kwetsbare (= veel aangeraakte) oppervlakken en voorwerpen, zoals aanrecht, kranen, koelkast, eet- en werktafel, badkamer en toilet, maar ook deurklinken, lichtschakelaars en het toetsenbord van de computer.

Het hygiënische effect van de reinigingsspray wordt nog geaccentueerd door de verfrissende, aangename geur.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.