ROVEQ groeit verder met CeeBee Maritime

ROVEQ groeit verder met CeeBee Maritime

U kent het merk ROVEQ van het gelijknamige bedrijf dat in 2010 professionele reinigingsmiddelen afkomstig uit de luchtvaartindustrie introduceerde op de Nederlandse markt.

Sindsdien kennen de producten van ROVEQ een breed toepassingsgebied voor het verwijderen van zeer hardnekkige vervuiling in horeca en recreatie, de automotive, de weg- en waterbouw, de gezondheids- en welzijnszorg, het onderwijs en voor de consument.

In de maritieme sector worden de uitermate krachtige, doch veilige reinigingsmiddelen geleverd en vakkundig toegepast door CeeBee Maritime onder het gelijknamige label. ROVEQ en CeeBee Maritime werken achter de schermen al jaren met veel genoegen samen.

Met gepaste trots maken wij bekend dat de uitstekende  samenwerking tussen ROVEQ en CeeBee Maritime per 1 maart 2018 naar een hoger niveau zal worden gebracht. Met ingang van die datum zullen de merken ROVEQ en CeeBee Maritime worden geleverd vanuit de holdingmaatschappij MerchINTs Cleaning & Services B.V. te Raalte. ROVEQ en CeeBee Maritime treden vanaf dat moment ook gezamenlijk naar buiten.

Nog intensiever samenwerken betekent ook een groter team dat voor uw klaar staat om uw bestelling sneller te leveren. Het verkooppunt voor zakelijke klanten in Meppel groeide al langere tijd uit z’n jasje en zal daarom per 1 maart 2018 verhuizen naar Raalte. Hier is voldoende ruimte om samen met CeeBee verder te groeien. Alle ROVEQ producten blijven ook voor particulieren beschikbaar via de site en het verkooppunt Didoclean in Rotterdam.

Voor onze gewaardeerde klanten verandert er niets. U kunt als vanouds blijven bestellen via roveq.nl en u mag de service blijven verwachten die u van ons gewend bent. Ook ons brede assortiment schoonmaakmaterialen, waaronder mopwagens, borstelwerk, hygienepapier en microvezeldoeken, blijft beschikbaar.

Wij zien er naar uit om u in de toekomst vanuit de vernieuwde organisatie, maar met de vertrouwde ROVEQ formule van dienst te zijn.

Robin Veenstra, oprichter ROVEQ

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *